ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

 

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) με μοναδικό μέτοχο το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Ιδρύθηκε το 2001, μετά την μετατροπή του Λιμενικού Ταμείου Ηρακλείου (Λ.Τ.Η.) σε Ανώνυμη Εταιρεία με το Ν.2932/2001 (ΦΕΚ.145/Α/27-06-2001). Διοικείται από 11μελες Διοικητικό Συμβούλιο που ορίζεται από την Γενική του Συνέλευση.

 

Περισσότερα... 

  • MEDCRUISE
  • GREEK CRUISE
  • ÎÎΩΣΠÎÎÎÎÎΩΠÎÎÎÎÎÎΣ
  • ÎÎÎÎ¥ÎÎÎÎ - ÎÎÎ

 

  

 

 

 


 

 

wtd_5_9_2014.jpg

 

 


 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

logo-anima.jpg

 International shorts contest - Morosini Fountain

Διαγωνισμός ταινιών με θέμα την «Κρήνη Μοροζίνι» (Λιοντάρια)AnimaSyros 7.0 International Animation Film Festival + Forum returns in Hermoupolis, on 25-28 September 2014, hosting once again two distinct competition sections (international + student), tributes in fellow animation festivals, educational workshops plus multiple satellite activities throughout its duration!  

In this year’s edition, we invite filmmakers from all over the globe to create their own “silent” animated film, participating in our new competitive section, exclusively compiled by shorts dedicated to “Morosini Fountain”, an iconic landmark of the city of Heraklion in Crete.  

-

To animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων επιστρέφει στην Ερμούπολη στις 25-28 Σεπτεμβρίου 2014 φιλοξενώντας όπως κάθε χρόνο διαγωνιστικό τμήμα με προβολές ταινιών από κάθε σημείο του πλανήτη, αφιερώματα σε διεθνή φεστιβάλ, εκπαιδευτικά εργαστήρια και πολλές ακόμα παράλληλες δράσεις!

Στο φετινό φεστιβάλ, σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους "βωβή" ταινία κινουμένων σχεδίων συμμετέχοντας στο νέο διαγωνιστικό πρόγραμμα του animasyros 7.0 με θέμα την "Κρήνη Μοροζίνι" (Λιοντάρια), εμβληματικό τοπόσημο της πόλης του Ηρακλείου στην Κρήτη.

 

Μοre info...

logo.jpg
  


 
Έργο «ΕΛΙΑ»       «ΝΕΩΡΙΑ»       «Μίτος της Αριάδνης»     Έκθεση "EL GRECO"       Φυτά & Βότανα
oli_elia_1.png       oli_neoria_1.png       oli_mitos_1.png     oli_ethesi_1.png       olh_herbs_1.png


"ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ"

 

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου εδώ και μερικά χρόνια αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας. Πεποίθηση της διοίκησης του είναι ότι επιβάλλεται να συμβάλει στην ανάδειξη των ιστορικών και παραγωγικών ιδιαιτεροτήτων της Κρήτης, μέσα από τις "μικρές ιστορίες" των μνημείων και των ανθρώπων της.

Ιστορίες που μπορούν να "ακουμπήσουν" όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών μας και να τους δώσουν μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία. Δηλαδή να μάθουν, να δουν, αλλά κυρίως να "γευτούν" όσο γίνεται περισσότερα, από τον τόπο, την παλιότερη και σύγχρονη ιστορία του, τους ανθρώπους του, τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του, τα προϊόντα και τις γεύσεις του!

Μέσα από μια ενιαία στρατηγική με τον όρο ''Customer Experience Enhancement'' θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε με μικρά και στοχευμένα βήματα στην ιστορικότητα μας, την μοναδικότητα μας, τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Ελπίζουμε, ότι με μικρές παρεμβάσεις, θα πετύχουμε να δώσουμε την θετική "πρώτη εντύπωση" και να αφήσουμε την "τελική επίγευση" ενός μοναδικού και αξέχαστου προορισμού!

 

Φωτογραφία της ημέρας

1280px-Heraklion_harbour_scene_after_sunset__panorama_.jpeg

ΝΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  21/11/2014 περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  17/11/2014 περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  14/11/2014 περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  4/11/2014 περισσότερα

Δελτίο Τύπου: Tourism Awards 2014

  8/4/2014 περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΜΒΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ»

  περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΥΚΟΛΙΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.»

  περισσότερα