ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

 

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) με μοναδικό μέτοχο το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Ιδρύθηκε το 2001, μετά την μετατροπή του Λιμενικού Ταμείου Ηρακλείου (Λ.Τ.Η.) σε Ανώνυμη Εταιρεία με το Ν.2932/2001 (ΦΕΚ.145/Α/27-06-2001). Διοικείται από 11μελες Διοικητικό Συμβούλιο που ορίζεται από την Γενική του Συνέλευση.

 

Περισσότερα... 

  • MEDCRUISE
  • GREEK CRUISE
  • ÎÎΩΣΠÎÎÎÎÎΩΠÎÎÎÎÎÎΣ
  • ÎÎÎÎ¥ÎÎÎÎ - ÎÎÎ

 


 ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 

 

Έργο «ΕΛΙΑ»       «Μίτος της Αριάδνης»
pinakida_elia_300x180_1.jpg       yellow_line.jpg
         
 Φυτά & Βότανα       Έκθεση "EL GRECO"
Picture_1.png        elgreco1.jpg
         
 «ΝΕΩΡΙΑ»        "ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ"
pinakida_neoria_250x100_RGB_WEB_1.jpg       koules2.jpg

  

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου εδώ και μερικά χρόνια αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας. Πεποίθηση της διοίκησης του είναι ότι επιβάλλεται να συμβάλει στην ανάδειξη των ιστορικών και παραγωγικών ιδιαιτεροτήτων της Κρήτης, μέσα από τις "μικρές ιστορίες" των μνημείων και των ανθρώπων της.

Ιστορίες που μπορούν να "ακουμπήσουν" όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών μας και να τους δώσουν μια αξέχαστη βιωματική εμπειρία. Δηλαδή να μάθουν, να δουν, αλλά κυρίως να "γευτούν" όσο γίνεται περισσότερα, από τον τόπο, την παλιότερη και σύγχρονη ιστορία του, τους ανθρώπους του, τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του, τα προϊόντα και τις γεύσεις του!

Μέσα από μια ενιαία στρατηγική με τον όρο ''Customer Experience Enhancement'' θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε με μικρά και στοχευμένα βήματα στην ιστορικότητα μας, την μοναδικότητα μας, τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Ελπίζουμε, ότι με μικρές παρεμβάσεις, θα πετύχουμε να δώσουμε την θετική "πρώτη εντύπωση" και να αφήσουμε την "τελική επίγευση" ενός μοναδικού και αξέχαστου προορισμού!

 

Φωτογραφία της ημέρας

1280px-Heraklion_harbour_scene_after_sunset__panorama_.jpeg
You must install Adobe Flash to view this content.
 
You must install Adobe Flash to view this content.

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

ΝΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  4/11/2015 περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  26/10/2015 περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  26/10/2015 περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  19/10/2015 περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  16/10/2015 περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

  περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ 2016»

  περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε. 2015»

  περισσότερα