Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα ανάπτυξης του Λιμένα Ηρακλείου  είχε ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα  Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.

Ειδικότερα,  ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης,  υποδέχθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΗ, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μάξιμο Σενετάκη,  οι οποίοι τον ενημέρωσαν εκτενώς για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Master  Plan του Λιμανιού. Ιδιαίτερο υπήρξε το ενδιαφέρον στην  αναφορά δημιουργίας Υδατοδρομίου με γνώμονα την ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Η συζήτηση συνεχίστηκε στην αναφορά θεμάτων και προβλημάτων του Οργανισμού, με τον βουλευτή να διαβεβαιώνει την διαρκή συνεργασία του με τη διοίκηση του Ο.Λ.Η. ΑΕ σε τρέχοντα και μελλοντικά θέματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη του λιμένα Ηρακλείου. 

Ο κ. Μάξιμος Σενετάκης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ο.Λ.Η. ΑΕ για την αναλυτική ενημέρωση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Διοίκησης του Οργανισμού και υποσχέθηκε ότι θα είναι καθημερινά στο πλευρό της προς ενίσχυση και υποστήριξη των πρωτοβουλιών της.