Συνάντηση στον ΟΛΗ για το Εμπορικό Λιμάνι

Ηράκλειο 5/4/2018


Δελτίο Τύπου

 

Την Τρίτη 3/4/2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΟΛΗ κο Απόλλωνα Φιλιππή και σε εκπροσώπους του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το λιμάνι και την επιχειρηματική δραστηριότητα σε αυτό. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Επιμελητηρίου οι κ.κ: Μανώλης Φραγκάκης, Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Ι. Σφυρής, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Γιώργος Αντωνογιαννάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του ΟΛΗ και ο κ. Μανώλης Κουμαντάκης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Κατατέθηκε υπόμνημα στον Πρόεδρο του ΟΛΗ αναφορικά με τη διακίνηση προϊόντων, το προσωπικό, τη συντήρηση μηχανημάτων, την τιμολογιακή πολιτική και την κρουαζιέρα. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ενημέρωσε αναλυτικά τους παρευρισκόμενους για όλα τα παραπάνω θέματα ιδιαίτερα δε για την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον Οργανισμό, μέσω ΑΣΕΠ, για τη διαδικασία προμήθειας δύο περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων (ΚΛΑΡΚ) και ενός μηχανήματος τύπου KALMAR (στοιβασία container), που θα διευκολύνουν συνολικά τη λειτουργία του εμπορικού λιμένα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν το θετικό κλίμα και την αμοιβαία διάθεση συνεννόησης σε σειρά ζητημάτων και συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία.

ΟΛΗ ΑΕ

Τελευταία ενημέρωση 5/04/2018

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ: “ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ISPS 2018”

  περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ CONTAINER ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ

  περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg