Συνάντηση με θέμα την αξιοποίηση της Ελεύθερης Ζώνης του λιμένα Ηρακλείου


Ηράκλειο    13/11/2018

Δελτίο Τύπου

 

Συνάντηση με θέμα την αξιοποίηση της Ελεύθερης Ζώνης του λιμένα Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9/11/2018 στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, με πρωτοβουλία του Προέδρου και Δ/ντος  Συμβούλου του ΟΛΗ κ. Απόλλωνα Φιλιππή.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της Γενικής Δ/νσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού Ελέγχου, του Τελωνείου Ηρακλείου, του Συλλόγου Εκτελωνιστών – Τελωνειακών Αντιπροσώπων Κρήτης και της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων.   

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του εμπορικού λιμένα και κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με την περαιτέρω αξιοποίηση της Ελεύθερης Ζώνης, την αποτελεσματικότερη διενέργεια των φορτοεκφορτώσεων , τις διαδικασίες που αφορούν τη δημιουργία Συνοριακού Υγειονομικού Κτηνιατρικού Ελέγχου (ΣΥΚΕ) και χώρου φυτουγειονομικού ελέγχου.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους και συμφώνησαν ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση περισσότερο διευρυμένη στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου προκειμένου να τεθούν επιπλέον ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία της Ελεύθερης Ζώνης. 

Τελευταία ενημέρωση 13/11/2018

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  περισσότερα

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει στο Port Development Conference

  περισσότερα

ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ

  περισσότερα

Συνάντηση με θέμα την αξιοποίηση της Ελεύθερης Ζώνης του λιμένα Ηρακλείου

  περισσότερα

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2ΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2019

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg