Συναντήσεις στον ΟΛΗ ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου

Ηράκλειο, 28/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκαν στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου δύο διαδοχικές συσκέψεις, την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Μαρτίου, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Στην πρώτη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Λεμβούχων Αποσκευοφόρων, ο Σύνδεσμος Μονίμων Εργατών Λιμένος Ηρακλείου, η Κοινοπραξία Ρυμουλκών, η Πλοηγική Υπηρεσία και εκπρόσωποι των Ναυτικών Πρακτόρων και συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν όλο το λιμάνι και τη συνεργασία τους.

Στην δεύτερη σύσκεψη για την κρουαζιέρα που διοργανώνεται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος και αποτελεί πλέον θεσμό , συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της πόλης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγιναν τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν την προηγούμενη χρονιά και διατυπώθηκαν προτάσεις για την επίλυσή τους. Επισημάνθηκε η ανάγκη για δρομολόγηση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και τέθηκαν οι στόχοι για τη χρονιά που διανύουμε της οποίας οι απαιτήσεις θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένες λόγω της κίνησης που πρόκειται να σημειωθεί στο λιμάνι και στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, κος Απόλλων Φιλιππής, αφού ευχαρίστησε τους φορείς για την μέχρι τώρα συνεργασία, δεσμεύτηκε να προχωρήσει με όλα τα μέσα που διαθέτει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στην επίλυση των θεμάτων που τέθηκαν και την αναβάθμιση των υπηρεσιών και υποδομών του λιμένα για την ενίσχυση της κρουαζιέρας, ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων από την δική τους πλευρά δεσμεύτηκαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσουν περαιτέρω επί μέρους διμερείς και τριμερείς συναντήσεις για την αποτελεσματικότερη επίλυση των ζητημάτων.

ΟΛΗ Α.Ε.


cruise2018.jpg

Τελευταία ενημέρωση 28/03/2018

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε. ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΤΗ

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg