Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

     Ηράκλειο, 18/7/2018

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου με την εταιρεία  Celestyal Cruises πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επίσκεψη του ναυτικού πράκτορα της εταιρείας κου Κώστα Κατσαβούνη στον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ κο  Απόλλωνα Φιλιππή στα γραφεία του Οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ανταλλάχτηκαν απόψεις, τέθηκαν θέματα που αφορούν την κρουαζιέρα ενώ δωρίστηκαν και θυρεοί εκ μέρους της Celestyal στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Με την ευκαιρία κάνουμε γνωστό, ότι τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises προσεγγίζουν τρεις φορές την εβδομάδα στο λιμάνι του Ηρακλείου, σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου επιδιώκει να διατηρήσει την άριστη συνεργασία με την εταιρία και να συνεχίσει να παρέχει άριστες υπηρεσίες σε πλοία και επιβάτες, προκειμένου να ενισχυθεί η κρουαζιέρα στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Για τον ΟΛΗ ΑΕ

 _.jpg

Τελευταία ενημέρωση 19/07/2018

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε. ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΤΗ

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg