Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

22221779_314071469062092_5216514580710360106_n.jpg

Ηράκλειο 24/11/2017

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στηρίζει το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», που ανοίγει και φέτος τις πύλες του στην Πλατεία Ελευθερίας από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου 2018.

Για 2η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση) ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με λάμψη, χρώμα, γεύσεις, πολύ μουσική και ακόμα πιο πολλές εκπλήξεις!

Μέσα από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, στις 37 ημέρες λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» στην Πλατεία Ελευθερίας, θα αξιοποιηθεί και θα αναδειχθεί το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης, θα ενεργοποιηθούν φορείς, σύλλογοι, ομάδες και ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» μικροί και μεγάλοι θα έχουν πρόσβαση δωρεάν σε μουσικές, θεατρικές και ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις κάθε ηλικίας, θα ανοίξει τις πύλες του την 1η του Δεκέμβρη πανέτοιμο να αγκαλιάσει κάθε φιλοξενούμενο, επισκέπτη και δημότη του Ηρακλείου. Μέσα από την προσπάθεια αυτή τόσο οι Ηρακλειώτες όσο και οι ξένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία.

Στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» πρόκειται να συμμετάσχουν, με τα δικά τους χριστουγεννιάτικα έθιμα, σύλλογοι Ελλήνων εκτός Κρήτης αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι αλλοδαπών, προσκοπικά σωματεία, περιβαλλοντικές ομάδες, εθελοντικές ομάδες και σύλλογοι ΑμΕΑ.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα διαθέτει ενημερωτικό υλικό στους χώρους του επιβατικού σταθμού και στα γραφεία της διοίκησης. Παράλληλα, προτίθεται να μεταφέρει στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου, το διαδραστικό όχημα που διαθέτει και το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ΙΤΕ και θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με τις καινοτόμες λειτουργίες του.


ΟΛΗ ΑΕ


DS2_4278_1.jpg


DS2_4213.jpg

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 24/11/2017

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  περισσότερα

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει στο Port Development Conference

  περισσότερα

ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ

  περισσότερα

Συνάντηση με θέμα την αξιοποίηση της Ελεύθερης Ζώνης του λιμένα Ηρακλείου

  περισσότερα

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 2ΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2019

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg