Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

22221779_314071469062092_5216514580710360106_n.jpg

Ηράκλειο 24/11/2017

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στηρίζει το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», που ανοίγει και φέτος τις πύλες του στην Πλατεία Ελευθερίας από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου 2018.

Για 2η χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση) ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με λάμψη, χρώμα, γεύσεις, πολύ μουσική και ακόμα πιο πολλές εκπλήξεις!

Μέσα από εκδηλώσεις και δραστηριότητες, στις 37 ημέρες λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» στην Πλατεία Ελευθερίας, θα αξιοποιηθεί και θα αναδειχθεί το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης, θα ενεργοποιηθούν φορείς, σύλλογοι, ομάδες και ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» μικροί και μεγάλοι θα έχουν πρόσβαση δωρεάν σε μουσικές, θεατρικές και ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις κάθε ηλικίας, θα ανοίξει τις πύλες του την 1η του Δεκέμβρη πανέτοιμο να αγκαλιάσει κάθε φιλοξενούμενο, επισκέπτη και δημότη του Ηρακλείου. Μέσα από την προσπάθεια αυτή τόσο οι Ηρακλειώτες όσο και οι ξένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία.

Στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» πρόκειται να συμμετάσχουν, με τα δικά τους χριστουγεννιάτικα έθιμα, σύλλογοι Ελλήνων εκτός Κρήτης αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι αλλοδαπών, προσκοπικά σωματεία, περιβαλλοντικές ομάδες, εθελοντικές ομάδες και σύλλογοι ΑμΕΑ.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα διαθέτει ενημερωτικό υλικό στους χώρους του επιβατικού σταθμού και στα γραφεία της διοίκησης. Παράλληλα, προτίθεται να μεταφέρει στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου, το διαδραστικό όχημα που διαθέτει και το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ΙΤΕ και θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους με τις καινοτόμες λειτουργίες του.


ΟΛΗ ΑΕ


DS2_4278_1.jpg


DS2_4213.jpg

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση 24/11/2017

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Εγκαίνια σκαφών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο λιμάνι Ηρακλείου

  περισσότερα

Ο Νέαρχος στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

Χιλιάδες επιβάτες στο λιμάνι του Ηρακλείου

  περισσότερα

«Χρυσή» χρονιά για την κρουαζιέρα στο Ηράκλειο

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση χρήσης χώρων (Κατάστημα με κωδ. Κ6) στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg