Ο Ηρόδοτος στον ΟΛΗ

Ηράκλειο 21/3/2018

 

Δελτίο Τύπου

Εθιμοτυπική συνάντηση με αντιπροσωπεία του ιστορικού ποδοσφαιρικού αθλητικού συλλόγου Ν. Αλικαρνασσού «Ηρόδοτος», είχε στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2018 ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κος Απόλλων Φιλιππής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Ηροδότου κος Σωκιανός Γιώργος ενημέρωσε τον κο Φιλιππή για την επιτυχημένη πορεία που σημειώνει η ομάδα τα τελευταία έτη, την άνοδο στη Γ’ κατηγορία και την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια ομάδα στην κατηγορία της .

Ο κος Φιλιππής συνεχάρη την αντιπροσωπεία της ομάδας και τόνισε ότι θα συμβάλλει στη στήριξη της ομάδας του Ηροδότου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.


ΟΛΗ ΑΕ

Τελευταία ενημέρωση 28/03/2018

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ: “ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ISPS 2018”

  περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ CONTAINER ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ

  περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg