Νέος φωτισμός στο Μπεντενάκι

Ηράκλειο 4/4/2018


Δελτίο Τύπου

Σε αναβάθμιση του φωτισμού στην περιοχή Μπεντενάκι, στη βόρεια πλευρά του τειχίου από το παλιό «Ξενία» έως το λιμενικό περίπτερο, προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν 13 επιτοίχια φωτιστικά σε μία περιοχή που μέχρι πρότινος υπήρχε ελλιπής φωτισμός. Σήμερα έπειτα από την ουσιαστική αυτή βελτίωση του φωτισμού, αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η φυσιογνωμία του χώρου και παράλληλα αναδεικνύεται ο αρχαιολογικός του χαρακτήρας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας ακόμα χώρος αναψυχής και περιπάτου.

Επίσης ενημερώνουμε οτι αποκαταστάθηκε ο φωτισμός του πάρκου στην περιοχή του ΚΤΕΛ μπροστά στο Μέγαρο Φυτάκη και έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή κι επισκευή των χαμηλών φωτιστικών των πεζοδρομίων της παραλιακής λεωφόρου, από το κτίριο του ΟΛΗ έως την κεντρική πύλη του λιμένα.

ΟΛΗ ΑΕ


IMG_20180319_204201.jpg

Τελευταία ενημέρωση 4/04/2018

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ: “ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ISPS 2018”

  περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ CONTAINER ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ

  περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg