Η σύγχρονη εικόνα του λιμένος Ηρακλείου στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Ηράκλειο, 29/9/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τη σύγχρονη εικόνα του Λιμένος Ηρακλείου παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κος Απόλλωνας Φιλιππής, σε διάλεξη που δόθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, την Τετάρτη 27/9/2017, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των δράσεων που διοργανώνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου με τίτλο «Κνωσός, Ηράκλειον, Χάνδακας: με το βλέμμα στη θάλασσα», με την ευρύτερη θεματική "ΠΟΛ(ε)ΙΣ".

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, μίλησε για τις σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες του λιμένα, τους στόχους της Διοίκησης ενώ «έκλεισε» την παρουσίασή του με το master plan και το όραμα για ένα σύγχρονο, φιλικό και λειτουργικό λιμάνι για όλους τους χρήστες. Η διάλεξη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των παρευρισκομένων σε εκθέματα σχετικά με το λιμάνι και τη θάλασσα από την Προϊσταμένη του Αρχαιολογικού Μουσείου, κα Στέλλα Μανδαλάκη η οποία αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι λιμένες και οι θαλάσσιοι δρόμοι στην διαμόρφωση της ιστορίας των πόλεων του νησιού και των οικισμών του Ηρακλείου διαχρονικά.


ΟΛΗ Α.Ε.


IMG_20170927_210757.jpg

Τελευταία ενημέρωση 29/09/2017

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Εγκαίνια σκαφών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο λιμάνι Ηρακλείου

  περισσότερα

Ο Νέαρχος στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

Χιλιάδες επιβάτες στο λιμάνι του Ηρακλείου

  περισσότερα

«Χρυσή» χρονιά για την κρουαζιέρα στο Ηράκλειο

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση χρήσης χώρων (Κατάστημα με κωδ. Κ6) στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg