Επίσκεψη του πολωνικού πολεμικού πλοίου ORP «Wodnik» στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ηράκλειο,  5/3/2017

 

 

Δελτίο Τύπου

Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, το πολωνικό πολεμικό πλοίο  ORP «Wodnik» με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Πολωνίας στην Ελλάδα για τον εορτασμό της 100ής επετείου της ανεξαρτησίας της Πολωνικής Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο κατάστρωμα του πλοίου, παρουσία εκπροσώπων φορέων της Κρήτης και των πολωνικών αρχών. Ο καπετάνιος του πλοίου κος Paweł Ogórek, ο εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Αθήνα Tomas Wiśniewski και ο Συνταγματάρχης Zbigniew Rybka , υποδέχτηκαν θερμά όλους τους καλεσμένους και τον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κο Απόλλωνα Φιλιππή, τον οποίο ευχαρίστησαν για την άψογη φιλοξενία του πλοίου στο λιμάνι, συζήτησαν για τις υπηρεσίες και υποδομές του λιμένα Ηρακλείου και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

 

 

ΟΛΗ Α.Ε.


wodnik.jpg

Τελευταία ενημέρωση 5/03/2018

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Πρόσκληση μετόχων ΟΛΗ ΑΕ σε τακτική Γενική Συνέλευση

  περισσότερα

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΩΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥ BOATLIFT

  περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ISPS

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg