Εγκαίνια σκαφών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο λιμάνι Ηρακλείου

Ηράκλειο, 18/5/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε στην προβλήτα 6 η εκδήλωση εγκαινίων και ο ελλιμενισμός τριών σκαφών του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο του διήμερου εκδηλώσεων που διοργανώθηκε στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού.

Τα εγκαίνια ελλιμενισμού πραγματοποιήθηκαν χοροστατούντος του Αρχιεπίσκοπου κκ Ειρηναίου ενώ ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί. Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κος Απόλλωνας Φιλιππής, αναφέρθηκε στη στήριξη που θα συνεχίσει να παρέχει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που στόχο έχουν όχι μόνο την ενημέρωση, την πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών αλλά κυρίως την ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης και την γνωριμία όλων, με τον κόσμο των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τη μεγαλύτερη εθελοντική δύναμη της χώρας στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, περιστατικών διάσωσης και έκτακτων αναγκών.

 


ΟΛΗ Α.Ε.


ees.jpg

ees2.jpg

ees3.jpg


Τελευταία ενημέρωση 18/05/2018

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ Ο.Λ.Η. Α.Ε.

  περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε. ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΤΗ

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg