Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την παραχώρηση χρήσης των χώρων στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένος

Διακήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού
(Αρ. Πρωτ.:73/05-01-2018)

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. διακηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό για την παραχώρηση χρήσης των παρακάτω χώρων στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένος.

1. Κατάστημα με κωδικό Κ2, στεγασμένος χώρος επιφάνειας 30,77 τ.μ. για την λειτουργία επιχείρησης πώλησης καλλυντικών, δώρων – μπιζού, με τιμή εκκίνησης το ποσό των 600€/μήνα πλέον των νομίμων προσαυξήσεων.

2. Κατάστημα με κωδικό Κ3, στεγασμένος χώρος επιφάνειας 20,44 τ.μ. για την λειτουργία επιχείρησης της οποίας το αντικείμενο θα συνάδει με τους σκοπούς του Επιβατικού Σταθμού και την εξυπηρέτηση των επιβατών – επισκεπτών του Λιμένα Ηρακλείου, με τιμή εκκίνησης το ποσό των 400€/μήνα πλέον των νομίμων προσαυξήσεων.

Αντίγραφα της διακήρυξης διανέμονται από τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και από την ιστοσελίδα www.portheraklion.gr.

Παρακαλούνται όσοι έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, να καταθέσουν κλειστές-σφραγισμένες προσφορές για ανάδειξη του αναδόχου εώς την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 στα κεντρικά γραφεία της Ο.Λ.Η. Α.Ε. (Πρωτόκολλο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-338129 και στο φαξ 2810-226110, email: info@portheraklion.gr κα. Ανθούλα Κονσολάκη.

 

Για την Ο.Λ.Η. Α.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΙΠΠΗΣ

 

Σχετικά αρχεία:

Περίληψη (πατήστε εδώ)

Διακήρυξη (πατήστε εδώ)

Διάγραμμα 1 (πατήστε εδώ)

Διάγραμμα 2 (πατήστε εδώ)

Τελευταία ενημέρωση 5/01/2018

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Πρόσκληση μετόχων ΟΛΗ ΑΕ σε τακτική Γενική Συνέλευση

  περισσότερα

Σε άριστο κλίμα η συνεργασία της Celestyal Cruises με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΩΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥ BOATLIFT

  περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ISPS

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg